Acţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice continuă şi în luna aprilie

Deseuri

Asociaţia Română pentru Reciclare “RoRec” continuă serviciul gratuit de colectare permanentă a deşeurilor electrice şi electronice în Satu Mare în prima sâmbătă a lunii aprilie.

Astfel, cetăţenii, instituţiile publice, operatorii economici care vor să se debaraseze în mod corect de echipamentele uzate din casă sau din birou sunt invitaţi să apeleze următoarele numere de telefon: 0742.550.071 în rețeaua orange și 0800 444 800 apelabil gratuit. Aceste numere de telefon sunt disponibile de luni până sâmbătă, între orele 09.00-18.00, şi se adresează publicului interesat să facă o programare pentru transportul deşeurilor EEE grele sau voluminoase. Pentru luna în curs, colectarea va avea loc sâmbătă, 6 aprilie.

Acest serviciu este destinat comunităţii sătmărene, în vederea facilitării procesului de colectare a deşeurilor electrice şi electronice. Primăria Municipiului Satu Mare şi Asociaţia RoRec le oferă cetăţenilor, prin acest nou serviciu, încă o modalitate prin care se pot debarasa corespunzător de echipamentele uzate, în afara acţiunilor de colectare a DEEE-urilor din cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”.

În anul 2012, Asociaţia RoRec, cu sprijinul autorităţilor locale, a derulat 15 acţiuni de colectare în judeţul Satu Mare, în cadrul cărora s-au colectat peste 100.000 de kilograme de deşeuri electrice şi electrocasnice.

Pentru mai multe informaţii cu privire la acţiunile întreprinse de către Asociaţia “RoRec” în scopul colectării DEEE şi a educării publicului în acest spirit, accesaţi pagina web: www.rorec.ro sau adresa facebook.com/AsociatiaRoRec.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.