Patru morți în urma unui accident de circulație între Livada și Ciuperceni (galerie foto)

accident-livada-ciuperceni1
accident-livada-ciuperceni2accident-livada-ciuperceni3 accident-livada-ciuperceni4 accident-livada-ciuperceni5 accident-livada-ciuperceni6 accident-livada-ciuperceni7 accident-livada-ciuperceni8

Patru persoane, două femei şi un doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa iar alte două, un copil de 12 ani şi un bărbat de 31 de ani sunt grav rănite în urma unui teribil accident de circulaţie ce a avut loc azi, 31 martie, în jurul orei 14.00, la ieşirea din Ciuperceni spre Livada. În accident au fost implicate două maşini, un VW Bora şi un VW Passat, care s-au tamponat frontal.

Cea care se face vinovată de producerea tragediei este conducătoarea VW Bora, Ivette S., de 26 de ani, care rula dispre Livada în direcţia Ciuperceni. Aceasta a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar de Florian B., de 28 de ani. În urma impactului au decedat cei doi şoferi, precum şi o femeie de 31 de ani, Claudia C., pasageră în autoturismul care circula regulamentar. În drum spre spital şi-a pierdut viaţa şi Norbert K., pasager în maşina condusă de tânăra de 26 de ani.

Au mai fost transportaţi la spital alte două persoane care au suferit leziuni grave, un băieţel de 12 ani şi Marius B., de 31 de ani.

Foto: Domide Ovidiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.