Mai multe firme interesate de concesionarea serviciului de salubrizare din municipiu

Dr.-Dorel-Coica
Potrivit edilului-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, mai multe firme de profil sunt interesate de preluarea serviciului de salubrizare de la nivelul oraşului. Una dintre firmele interesate este şi cea a lui Silviu Prigoană din Bucureşti.

Contractul cu actualul operator de salubrizare, SC Florisal SA expiră în acest an astfel încât este nevoie de organizarea unei licitaţii în vederea concesionării serviciului. Potrivit primarului Dorel Coica până în prezent şi-au manifestat interesul de a participa la licitaţie şapte, opt firme printre care şi cea a lui Silviu Prigoană din capitala ţării.

Vă reamintim faptul că, serviciul de salubrizare a fost concesionat în 2005 firmei SC Florisal SA, contract ce a fost prelungit în mai multe rânduri.

Un Comentariu la "Mai multe firme interesate de concesionarea serviciului de salubrizare din municipiu"

  1. Mares Stefan Istvan   27 martie 2013 at 1:01 pm

    Chestia aceasta cu prestaţiile de salubrizare a municipiului nu sunt chiar o floare la ureche! Ofertanţilor prin caietul de sarcini trebuie să li să pretindă , pe o parte , să facă dovada şi să ofere garanţii că-n ce termen de la câştigarea licitaţiei şi semnarea contractului … se apucă de treabă, dovedind cetăţenilor municipiului că … primăria … ne-a făcut un bine, iar pe de altă parte, ofertantul trebuie să garanteze menţinerea tarifelor pentru prestaţiile sale pe toată durata valabilităţii contractului! Nu ştiu de ce am impresia că unii vor să distrugă SC FLORISAL SA fără să pună ceva … la fel de bun în loc!

    Răspunde

Scrie un comentariu