Senatorul Valer Marian va anunța miercuri dacă mai candidează la șefia PSD Satu Mare

Valer-Marian-senator-PSD-de-Satu-Mare

Senatorul și președintele PSD Satu Mare, Valer Marian, anunță prin intermediul unui comunicat trimis de către biroul de presă al PSD Satu Mare că deși este suținut de toate organizațiile comunale, municipale și orășenești PSD din județ  se mai gândește până miercuri 27 martie dacă își depune sau nu candidatura pentru încă un mandat la conducerea PSD Satu Mare. Vă redăm în continuare conținutul integral al comunicatului:

Până duminică, 24 martie 2013, au avut loc adunări de alegeri în toate cele 63 de organizaţii locale (comunale, orăşeneşti şi municipale) ale Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social-Democrat. În circa o treime din aceste organizaţii au fost aleşi preşedinţi noi şi în toate organizaţiile au fost promovaţi în birourile locale un număr substanţial de tineri, femei, intelectuali, pensionari, muncitori, agricultori, oameni de afaceri şi oameni de cultură. De asemenea, au fost cooptaţi reprezentanţi ai tuturor minorităţilor naţionale şi religiilor existente în judeţ.

Vineri, 29 martie a.c., va avea loc la Satu Mare Conferinţa judeţeană de alegeri a Partidului Social-Democrat. Toate cele 63 de organizaţii locale ale PSD din judeţul Satu Mare au adoptat, cu unanimitate de voturi, rezoluţii privind propunerea şi susţinerea realegerii senatorului Valer Marian în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.
Senatorul Valer Marian mulţumeşte tuturor organizaţiilor locale ale PSD pentru încrederea şi onoarea acordate şi urmează să se pronunţe miercuri, 27 martie a.c., asupra candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

7 Comentarii la "Senatorul Valer Marian va anunța miercuri dacă mai candidează la șefia PSD Satu Mare"

 1. Mcv   25 martie 2013 at 7:42 pm

  Trebuie sa candideze. Altfel se duce PSD-ul de rapa.

  Răspunde
 2. Siri   25 martie 2013 at 7:45 pm

  Asteptam ziua de miercuri cu mare interes.

  Răspunde
 3. Maria   25 martie 2013 at 7:46 pm

  Da pana la urma ce ne intreseaza pe noi pe muritori de rand ce se intampla in partide? Noi vrem sa vedem ca o ducem mai bine. Asta asteptam si deja incepem sa nu mai avem rabdare.

  Răspunde
 4. satmarean   26 martie 2013 at 10:22 pm

  SUCCES DOMNULE SENATOR!

  Răspunde
 5. stana   24 aprilie 2013 at 6:35 pm

  nu va dati demisia ????????
  ar fi timpul sa plecati din SM spre CJ de unde sunteti, sa mai faceti si acolo niste santaje ceva asa sa treaca timpul

  Răspunde
 6. stana   24 aprilie 2013 at 6:37 pm

  asteptam sa iasa mai multe la iveala cand incepe d-nul Timis sa vorbeasca mai multe despre dumneata!!!!

  Răspunde
 7. stana   24 aprilie 2013 at 6:56 pm

  (comunale, orăşeneşti şi municipale){SPITALE}!!!!!!!!!!!!!!
  CAUTA SENATOR CHIRIAS GHICI PE CINE?

  Răspunde

Scrie un comentariu