Senatorul Valer Marian anunţă posibilitatea de a nu candida la şefia PSD

valer-marian

 

“În data de 29 martie 2013 va avea loc Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat.

În ultima lună au avut loc adunări de alegeri în 57 din cele 62 organizaţii locale ale Partidului Social Democrat din judeţul Satu Mare, iar în zilele următoare urmează să se desfăşoare şi în municipiul Satu Mare şi în patru comune (Bogdand, Hodod, Terebeşti, Moftin).

Mulţumesc tuturor organizaţiilor locale ale PSD pentru cinstea pe care mi-au acordat-o prin adoptarea de rezoluţii pentru susţinerea mea în vederea realegerii în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat. Mulţumesc, de asemenea, forurilor de conducere ale Organizaţiei Judeţene de Tineret Social Democrat, Organizaţiei Judeţene de Femei Social Democrate şi Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD pentru că au adoptat hotărâri privind susţinerea mea. Mărturisesc sincer că această susţinere mă onorează şi, totodată, mă obligă.
Dar, îmi rezerv dreptul de a lua o hotărâre privind candidatura mea pentru un nou mandat de lider judeţean al PSD până cel târziu cu trei zile înaintea Conferinţei judeţene a PSD. Pentru că vreau să lămuresc nişte lucruri, aflând că anumiţi şefi de pe malurile Dâmboviţei (din partid şi din serviciile secrete) au încercat să mă faulteze la alegerile parlamentare din toamnă pentru a împiedica realegerea mea pentru un nou mandat de senator. Cel de Sus şi majoritatea alegătorilor sătmăreni au vrut însă să fie altfel, dejucându-le planurile. Şi pentru că am aflat că aceiaşi nu mă mai vor cu nici un preţ în fruntea Organizaţiei Judeţene Satu Mare şi în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Pe de altă parte, fiindcă întotdeauna am fost adeptul competiţiei şi al concurenţei (în 1975 am participat la admiterea la Liceul de Informatică din Cluj-Napoca cu 12 concurenţi pe un loc, iar în 1979 am participat la admiterea la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş Bolyai cu 28 concurenţi pe un loc), îi invit pe colegii mei, mai tineri sau mai vârstnici, mai aleşi sau nealeşi, să-şi depună, cu curaj, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, asigurându-i că va fi o competiţie corectă şi că nu va exista nicio repercusiune negativă din partea mea.
În rest, indiferent ce funcţie politică voi ocupa, voi rămâne senator al României şi voi continua lupta cu preşedintele bandit şi satanist Traian Băsescu. Inclusiv din umbră şi cu umbrele, ca să fiu mai bine înţeles. Fără milă şi fără îndurare.”

Satu Mare,
20.03.2013

Senator Valer Marian

 

6 Comentarii la "Senatorul Valer Marian anunţă posibilitatea de a nu candida la şefia PSD"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.