Primăria Satu Mare prelungeşte perioada de colectare a deşeurilor vegetale

Deseuri
Având în vedere vremea nefavorabilă din ultima săptămână Primăria municipiului Satu Mare prelungeşte perioada de colectare a deşeurilor vegetale de pe raza oraşului, în zona caselor până în data de 31 martie. Acţiunea “Curăţenie de primăvară” a fost demarată în data de 11 martie 2013 în colaborare cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA şi constă în colectarea deşeurilor vegetale adunate de către proprietari din curţile şi grădinile acestora.

Colectarea se realizează exclusiv în zilele în care strada este programată pentru adunarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale trebuie depozitate în grămezi şi aşezate lângă pubele. Cetăţenii sunt rugaţi să nu amestece deşeurile vegetale cu alte mizerii, acestea fiind colectate separat de restul deşeurilor din pubele.

Este important de precizat faptul că serviciile de colectare şi transportul deşeurilor vegetale nu se taxează suplimentar, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

2 Comentarii la "Primăria Satu Mare prelungeşte perioada de colectare a deşeurilor vegetale"

 1. Valean   25 martie 2013 at 9:40 pm

  Buna seara, am avut o solicitare de taierea copacilor din fata si spatele blocului in Micro 17, str. Somesului Bl. Us 6.
  Toata asociatia a semnat pt taierea a 3 pomi salbatici care fac o mizerie de nedescris, 2 in fata si 1 in spate(prun salbatic)
  va rog sa luati masuri in aceasta privinta.
  V a multumim.
  Asociatia de proprietari al blocului US6

  Răspunde
 2. eduard   25 martie 2013 at 10:22 pm

  scrieti repede la primaria Carei si se rezolva in 2 clipe.
  la Carei se taie si 15 pomi pe zi

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.