Partidul Ecologist Satu Mare are o nouă conducere

per-satu-mare
După demisia lui Alexandru Olar de la şefia Partidului Ecologist Român (PER), filiala Satu Mare, frâiele organizaţiei au fost preluate de către Alexandru Chirilă. Noua conducere judeţeană a formaţiunii politice a fost prezentată azi, 20 martie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Restaurantul „Mioriţa” din Satu Mare.

La întâlnirea cu jurnaliştii au mai participat şi noii vicepreşedinţi ai PER de la nivel judeţean, Ciprian Nagy şi Cristian Corneanu Soponoş. „Dorim să relansăm acest partid deoarece, fiecare dintre noi are nevoi de un mediu curat în care să trăiască. Eu cochetez de multă vreme atât cu Partidul Ecologist cât şi cu Partidul Verde şi cred că a venit vremea să mă implic mai mult în această mişcare”, a declarat Chirilă.

Noul preşedinte este medic veterinar, are 40 de ani şi este membru al PER de doar câteva zile. Referitor la  proiectele de viitor, Chirilă spune că, mai întâi trebuie să evalueze potenţialul partidului însă „am înţeles că PER Satu Mare are 3.000 de membrii”, a declarat acesta.

În ceea ce priveşte cei doi vicepreşedinţi prezenţi la conferinţa de presă de astăzi, Ciprian Nagy are 36 de ani, este inginer de profesie şi în prezent lucrează în mediul privat. „Am acceptat această propunere deoarece consider că putem reprezenta o alternativă în politica locală”, a declarat acesta. Al doilea vicepreşedinte, Cristian Corneanu Soponoş are 35 de ani şi lucrează în mediul privat.

Un Comentariu la "Partidul Ecologist Satu Mare are o nouă conducere"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.