Elevi prinşi cu ţigări de contrabandă în ghiozdane

contrabanda-levi

Trei elevi din Satu Mare au fost prinşi de poliţişti cu ghiozdanele burduşite cu ţigări de provenienţă ucraineană. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor cei trei tineri sunt elevi la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare. Aceştia au fost opriţi de către oamenii legii în cursul acestei dimineţi (luni, 18 martie) în zona gării. La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor beneficiind de sprijinul de specialitate al ofiţerilor S.I.P.I.

Cei trei tineri, cu vârste de 17 şi 20 de ani, din Cidreag şi Porumbeşti, elevi la Grupul Şcolar „Traian Vuia” din Satu Mare, intenţionau să vândă ţigările într-o piaţă din oraş, estimând că vor obţine un profit de 70 lei. Au fost însă depistaţi în zona gării de poliţiştii de investigare a fraudelor, care au găsit asupra lor, în ghiozdane, cantitatea de 366 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Pe parcursul anchetei a rezultat că tânărul de 20 de ani achiziţionase ţigările din Porumbeşti, de la un cetăţean ucrainean, şi împreună cu ceilalţi doi minori şi-au propus să le ofere spre vânzare.

Suspecţii, Ferencz K., de 20 de ani şi minorii K.V. şi T.P., de 17 ani, sunt anchetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 aliniatul 3 din Legea 86/2006 modificată prin OUG 54/2010. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării.

2 Comentarii la "Elevi prinşi cu ţigări de contrabandă în ghiozdane"

  1. Maxim   18 martie 2013 at 11:08 pm

    Atata timp cat n-o fo droguri si feciorii vroiau doar sa faca bani….

    Răspunde
  2. Calin   18 martie 2013 at 11:12 pm

    Cine fura azi un ou….

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.