Federaţia Română de Scrimă aduce mulţumiri primarului Dorel Coica

dorel-coica
Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă (FRS), Ana Pascu, i-a adresat o scrisoare primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, prin care mulţumeşte edilului-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ pentru atenţia şi sprijinul acordat sportului sătmărean. În continuare vă redăm textul integral al scrisorii:

„Stimate Domnule Primar,

În numele Federaţiei Române de Scrimă doresc să vă mulţumesc pentru atenţia şi sprijinul de care sportul nostru a beneficiat în ultimii ani în organizarea competiţiei de floretă feminin din cadrul Circuitului European de Cadeţi – Cupa Satu Mare.

Toate acestea au avut o contribuţie extrem de importantă la realizarea performanţelor obţinute de floretistele noastre la Campionatele Europene de Cadeţi – Budapesta 2013: Maria Soldor – medalie de argint în proba individuală şi locul lV în proba pe echipe.

Totodată, ne bucurăm pentru remarcabila performanţă obţinută de sportive sătmăreancă Amalia Tătăran, care sub îndrumarea antrenorului său Francisc Csiszar, a reuşit să câştige medalia de argint la Campionatele Europene de Juniori – Budapesta 2013.

Ana Pascu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.