Încă o amânare în dosarul lui Lucuţ

vasile-lucut
Magistraţii Curţii de Apel Oradea au amânat pentru a treia oară consecutiv judecarea dosarului în care sunt inculpaţi omul de afaceri sătmărean Vasile Lucuţ şi cei doi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Vlad Boşca respectiv Felician Jurj. Şedinţa a avut loc astăzi, 13 martie.

În soluţia dată se arată că “s-a amânat judecarea cauzei ţinând seama de împrejurarea că nu s-a desemnat de Baroul Bihor apărător din oficiu pe seama unuia dintre inculpaţi deşi în speţă sunt incidente dispoziţiile art. 171 alin. 3 Cod procedură penală”. Vă reamintim că cei trei inculpaţi au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA pe data de 16 ianuarie 2013. În acest dosar patronal SC Unicarm SRL este cercetat pentru cumpărare de influenţă iar cei doi poliţişti se fac vinovaţi, susţin procurorii DNA, pentru trafic de influenţă.

3 Comentarii la "Încă o amânare în dosarul lui Lucuţ"

 1. Agi   13 martie 2013 at 2:53 pm

  no, mai lasati-ne mai cu atatea amanari

  Răspunde
 2. Kami   13 martie 2013 at 3:34 pm

  Vor fi nspe mii de amanari pana cand va gasi un judecator pe care sa poata sa-l cumpere. Si dupa aia va fi procesul.

  Răspunde
 3. Maxim   13 martie 2013 at 3:39 pm

  Lasati-l dracului in pace pe Lucut ca e gata pita lui. Lo batut cel de sus mai tare decat il poate bate toate organele statului adunate impreuna.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.