Scandal la Carei: „Tremuraţi copaci, vine Kovacs cu securea!”

kovacs-careikovacs-carei3 kovacs-carei2
Se pare că tot mai mulţi careieni critică deciziile edilul-şef al municipiului, Eugen Kovacs. Asta reiese şi din inscripţiile apărute peste noapte pe pereţii mai multor clădiri din oraş. De această dată mărul discordiei îl constituie copacii doborâţi din jurul castelului familiei Karoly din dispoziţia primarului Kovacs şi asta într-o perioadă în care se pune tot mai mult accent pe împădurire şi protejarea mediului înconjurător.

Potrivit jurnaliştilor de la Buletin de Carei, sute de copaci au fost tăiaţi  în ultimii doi ani din jurul castelului Karolyi fără ca Primăria să facă public soarta materialului lemnos rezultat.

Manifestându-şi dezacordul faţă de tăierea copacilor careienii au împânzit pereţii clădirilor din oraş cu inscripţii cât se poate de critice la adresa primarului. Spre exemplu „Tremuraţi copaci, vine Kovacs cu securea!”, „Întrebaţi şi poporul!”, „Nu lăsaţi ca să fie tăiaţi copacii!”, „Nu vreţi decât să furaţi, nu vă interesează oraşul”, sunt doar câteva dintre inscripţiile critice scrise în limba maghiară pe pereţii clădirilor din oraş.

sursa foto: Buletin de Carei

5 Comentarii la "Scandal la Carei: „Tremuraţi copaci, vine Kovacs cu securea!”"

 1. Vali   13 martie 2013 at 2:19 pm

  Careiul daca mai sta mult Kovacs primar va deveni prima brazda de pamant trecuta oficial in Ungaria mama.

  Răspunde
 2. Istvan   13 martie 2013 at 2:50 pm

  Lasati-l in pace pe primar ca face treaba buna de cand e la primarie. A adus locuri seriose de munca in oras. Asta cu copacii e slabuta, are si el defectele lui. Nimeni nue perfect

  Răspunde
 3. Kami   13 martie 2013 at 3:35 pm

  Kovacs e la Carei cam cum e Oprisan la Vrancea. Face fix ce vrea muschiul lui si acum de cand cu castelul se si umple de bani.

  Răspunde
 4. Magarilor   13 martie 2013 at 8:38 pm

  e mana unui singur om, aia e cert (pus de USL, mai mult ca sigur). unde e militia, s-o ia dracu. daca dezlipesti afise politice iti da amenzi si bataie. aici poti sa pictezi toate casele ca ii doare la banana. daca ar fi prins omul respectiv nu l-as felicita, ci l-as pocni pana ar vopsi toate casele cu sangele lui !

  Răspunde
 5. emil   21 martie 2013 at 12:02 am

  aici, daca tai copacii nu patesti nimic. sa vedem cine taie tuia aceia care ascund monumentul! ei, acelora li se va intampla ceva, precis!

  Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.