„Open Day” la NetMusic School by Roland din Satu Mare (galerie foto)

netmusic-school08netmusic-school02netmusic-school03 netmusic-school04 netmusic-school05 netmusic-school06 netmusic-school07 netmusic-school09 netmusic-school10 netmusic-school11 netmusic-school01
Prima şcoală privată de muzică din Satu Mare „NetMusic School by Roland” a organizat astăzi, 12 martie „Ziua Porţilor Deschise” (Open Day), la sediul instituţiei situat pe B-dul Independenţei nr. 14A, în Complex Dana, la etajul I.

Cu această ocazie au fost inaugurate cele mai noi şi moderne săli de curs din judeţ. Managerul general al SC NetMusic Concept SRL, Attila Antal ne-a declarat că şcoala de muzică a fost înfiinţată în urmă cu 2 ani, perioadă în care în cadrul instituţiei au studiat peste 400 de copii şi tineri. În acest an în cadrul şcolii studiază peste 80 de persoane. „Organizăm cursuri de chitară clasică, electrică şi bass; pian şi sintetizator; tobe; canto şi Dj. Anul acesta avem peste 80 de copii şi tineri dornici să studieze muzica. Cel mai tânăr elev are 5 ani iar cel mai în vârstă, 30 de ani. Cursurile sunt susţinute de şase profesori şi oferim toate condiţiile necesare studiului”, ne-a declarat Attila Antal. Taxa de studiu este de 130 lei pe lună, indiferent de instrumentul studiat.

La începutul acestui an „NetMusic School by Roland” împreună cu primăriile din judeţ au iniţiat un proiect în cadrul căruia profesorii şcolii se deplasează în mediul rural pentru iniţierea copiilor în tainele muzicii. Proiectul a fost prezentat unui număr de 26 de primării, dintre care până în prezent Primăria oraşului Livada s-a arătat interesată de această iniţiativă iar de la nivelul celorlalte localităţi se aşteaptă un feed-back în perioada următoare.

Şcoala de muzică „NetMusic School by Roland” face parte din grupul de firme NetMusic şi este singura din România acreditată de către cel mai mare producător de instrumente muzicale premium, Roland Corporation. Totodată, NetMusic este cel mai mare distribuitor şi depozit de instrumente muzicale din Transilvania, fiind prezent pe piaţa din Sau Mare sub această denumire din 2010, dar având o experienţă în domeniul instrumentelor muzicale de peste 10 ani.

Dintre proiectele de viitor al conducerii şcolii este demn de aminitit „Tabăra de muzică” ce se va desfăşura în perioada 17-22 iunie, respectiv 15-20 iulie în staţiunea Tivadar din Ungaria şi este dedicată copiilor între 7 şi 16 ani. Scopul acestei tabere este ca tinerii să se familiarizeze cu fenomenul artistic, să dobândească şi să consolideze relaţii de prietenie şi colaborare cu artişti consacraţi şi compozitori. „Preţul celor şase zile de tabără este de 490 lei pe persoană, în preţ fiind incluse cazarea cu pensiune completă, suport curs, instrumente dar şi diferite programe precum: jocuri distractive, karaoke, discotecă”, a declarat Antal. Tinerii interesaţi de tabără se pot înscrie plătind un avans de 50% la directorul şcolii, Gabi Csele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.