Audi A6 furat din Rusia, depistat de poliţiştii de frontieră

audi-a6

Un sătmărean a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a fost depistat în trafic în timp ce conducea o mașină ce figurează ca fiind furată din Rusia. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 4.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Luni, 11 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negreşti-Oaş, au oprit pentru control pe raza localităţii Bixad, un autoturism marca Audi A6, condus de către Gheorghe U., domiciliat în judeţul Satu Mare. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Rusia, din anul 2006.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un alt bărbat şi nu ştia că este declarată furată. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt. Totodată, autoturismul marca Audi A6, în valoare de aproximativ 4.500 de euro a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare în vederea continuărilor cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.