Taximetriştii cer sensuri giratorii în intersecţiile de la Burdea şi Crinul

burdea-sm
La solicitarea firmelor de taximetrie, edilul-şef al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, va iniţia o dezbatere publică cu privire la realizarea unor sensuri giratorii la capetele podurilor Golescu şi Decebal. Este vorba despre intersecţiile de la Burdea (podul Decebal) şi cea de la Crinul (podul Golescu).

Taximetriştii au motivat necesitatea realizării celor două sensuri giratorii în vederea fludizării circulaţiei din zonă. Dorel Coica a declarat că va iniţia o dezbatere publică pe această temă urmând să se facă şi câteva studii şi analize care să susţină sau, să infirme necesitatea acestor sensuri giratorii în cele două intersecţii.

3 Comentarii la "Taximetriştii cer sensuri giratorii în intersecţiile de la Burdea şi Crinul"

 1. Ioana   11 martie 2013 at 6:32 pm

  Cea mai mare prostie…..parerea mea

  Răspunde
 2. biggy   11 martie 2013 at 8:17 pm

  sigur o fost ideea lui papici,numa li rusine sa mai zica ca toate tampeniile astea is ideile unui singur "destept" care se pricepe la toate

  Răspunde
 3. pufi   12 martie 2013 at 8:01 am

  A mai fost un studiu si pe vremea lui ilyes care a zis clar ca nu este rentabil. Acuma mai facem un studiu oare cu cine ? … sau pentru cine este dedicat. Sunt bani frumosi pentru realizarea unui studiu de acest gen … si putem face si copy/paste din cel anterior, ca doar primaria il are deja.

  Răspunde

Scrie un comentariu