Aproape 600 de garaje construite ilegal vor fi demolate

Dr.-Dorel-Coica
Toţi sătmărenii care au garaje fără autorizaţii de construcţie vor primi până la sfârşitul acestei săptămâni somaţii din partea Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ pentru a demola acele construcţii. Anunţul a fost făcut astăzi, 11 martie, de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă organizate în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Potrivit edilului-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ „este vorba despre un număr de 597 de garaje care, nu au autorizaţii şi au fost construite pe spaţiile verzi. Garajele sunt situate în cartierele: Micro 14, 15, 16, 17, pe străzile Botizului şi Traian Vuia, în cartierele 14 Mai, Solidarităţii respectiv Carpaţi I şi II”. În cazul în care sătmărenii în cauză nu vor da curs somaţiei, garajele acestora vor fi demolate de către Primărie.

În altă ordine de idei, dr. Dorel Coica a anunţat că de săptămâna viitoare vor începe lucrările de plombare pe b-dul Cloşca, strada Careiului şi b-dul Lucian Blaga. În prima fază se vor executa lucrări de frezare după care se va trece la asfaltarea porţiunilor astfel pregătite.

În ceea ce priveşte lucrările de canalizare, Coica a declarat că Primăria nu va mai acorda autorizaţii decât pentru subtraversarea strrăzilor (forare sub asfalt) pentru a proteja covorul asfaltic.

4 Comentarii la "Aproape 600 de garaje construite ilegal vor fi demolate"

 1. nwa   11 martie 2013 at 4:28 pm

  bine, bine se demoleaza–> dar in locul lor macar va fi amenajat ceva ???

  Răspunde
 2. biggy   11 martie 2013 at 8:22 pm

  parca vad ca din 600 de fapt is 300 din care 200 or sa dea in judecata primaria si pentru 100 n-are rost sa te apuci.CUM DE NU AM MOSTENIT TOTI LOCUITORII ORASULUI CATIVA METRII DE PAMANT IN FATA BLOCULUI?DE UNDE DRACU AU ASTIA AUTORIZATIE SI PE CE?PE CONSTRUCTIE NU?PAI SA-SI IA GARAJU CU TOT CU AUTORIZATIE SI CAND OR SA GASEASCA TEREN DE VANZARE INTRE BLOCURI SA SI-L MONTEZE!

  Răspunde
 3. MARIA   11 martie 2013 at 8:24 pm

  MACAR DE SI-AR TINE MASINILE IN GARAJ!DAR ISI TIN IN GARAJE TOATE GUNOAIELE SI MASINA MAI OCUPA UN LOC IN FATA BLOCULUI!

  Răspunde
 4. ion   11 martie 2013 at 8:26 pm

  ar trebui daramate toate !singurele autorizate sunt cele de sub blocuri din carpati II. pe locul a 2 garaje poti parca 3 masini

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.