Accident mortal în Botiz

accident13
Un sătmărean a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc luni (seara), 4 martie, la Botiz. Potrivit oamenilor legii bărbatul aflat la volanul unui camion a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă autoutilitară înmatriculată în Ungaria. Şoferul celeilalte maşini este în stare gravă la spital.

Din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este sătmăreanul decedat care, potrivit anchetatorilor ar fi avut viteză excesivă într-o curbă. Oamenii legii mai spun că acesta avea camionul încărcat cu 5 tone de carne de pui de la Ave Impex, în condiţiile în care greutatea maximă admisă era de 3,5 tone.

La faţa locului a fost solicitat şi ajutorul unui echipaj de la Serviciul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al ISU „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici „luni la ora 21.29 pompierii sătmăreni au intervenit cu două autospeciale de descarcerat şi o ambulanţă SMURD, în localitatea Botiz, pe strada Mioriţei, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autotractor Volvo condus de un bărbat de 52 de ani şi o autoutilitară Mercedes condus de condus de S.M. de 43 de ani. Pompierii militari au ajuns la locul accidentului la ora 21.37 şi au constatat că în urma accidentului rutier, cei doi conducători auto erau încarceraţi. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru descarcerarea şi scoaterea celor două victime încarcerate, una fiind predată echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean sosiţi la faţa locului şi una echipajului SMURD, fiind transportate la Spitalul Judeţean”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.