Garda Financiară a confiscat 2,9 milioane lei de la BARTA ATI SRL

barta-ati

În urma controlului efectuat la SC BARTA ATI SRL Satu Mare, cu sediul pe B-dul Lucian Blaga nr. 125C, s-a constatat că societatea nu a respectat dispoziţiile date de inspectori cu ocazia unor controale anterioare, faptele constituind contravenţie. Echipa de control a dispus confiscarea sumei încasate de societate pe perioada suspendării activităţii, respectiv 2.846.060 lei, sumă care se face venit la bugetul de stat.

De asemenea, la SC MATESBURG TRANSPORT SRL Satu Mare au fost efectuate verificări referitoare la unele activităţi evazioniste desfăşurate de societate în relaţii cu alţi operatori economici. În cursul anului 2012, Garda Financiară Satu Mare, în baza unor verificări preliminarii, a instituit măsuri asiguratorii prin poprirea conturilor mai multor operatori economici care au avut relaţii de afaceri cu această societate, în valoare totală de 2.339.499,88 lei.
O dată cu finalizarea verificărilor prin întocmirea procesului verbal de control, înaintat ca sesizare penală către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, s-a stabilit că prejudiciul total adus bugetului de stat de către SC MATESBURG TRANSPORT SRL prin activităţi evazioniste este de 4.026.294 lei, constând în disimularea unor operaţiuni economici care să ducă la diminuarea obligaţiilor de plată către bugetul de stat constând în TVA, impozit pe profit, s.a. Sub directa coordonare a procurorului se continuă cercetările referitoare la toate operaţiunile desfăşurate de societăţile comerciale care au avut relaţii de afaceri cu SC MATESBURG TRANSPORT SRL, administrator fiind Smical Mihaela, care este urmărită penal împreună cu alţi complici.

7 Comentarii la "Garda Financiară a confiscat 2,9 milioane lei de la BARTA ATI SRL"

 1. terente   1 martie 2013 at 5:03 pm

  noi sau vechi?

  Răspunde
 2. mitica   1 martie 2013 at 9:42 pm

  noi, normal ca noi, ca doar n-au confiscat 65 de euro..

  Răspunde
 3. Cassi   2 martie 2013 at 12:15 pm

  Era si cazul sa-l mai scuture cineva si pe barta asta ca prea a ajuns miliardar asa peste noapte. Bravo!

  Răspunde
  • sa te sparg   8 decembrie 2013 at 6:27 pm

   ma da ce va f.te pe voi grija de banu altuia , mai sclavilor..

   Răspunde
 4. Gigel   2 martie 2013 at 12:23 pm

  Se pare ca pana la urma judetul asta chiar are nevoie de un om ca VM ca sa faca curatenie. Este el un pic mai ciudat si modul sau de a actiona nu e de fiecare data cel mai ortodox dar pana la urma spiritul sau de a face dreptate e cel care conteaza.

  Răspunde
 5. Marin   2 martie 2013 at 12:33 pm

  Sa-i stranga putin de coite ca prea si-au facut averi cu carul.

  Răspunde
 6. Max   2 martie 2013 at 12:47 pm

  Cam putin 2,9 milioane la valoarea lui dar pentru inceput e bine.

  Răspunde

Scrie un comentariu