Tâlhar reţinut de poliţişti

catuse

Un bărbat de 35 de ani, din Căpleni, a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Printr-un apel „112” înregistrat în jurul orei 15.00, mama unei fetiţe de 13 ani, din Satu Mare, a sesizat Poliţia reclamând că fiica sa, aflată singură în locuinţă, a fost agresată şi ameninţată, iar din apartament le-au fost sustrase mai multe bunuri. Suspectul a fost depistat în decurs de câteva ore, în urma anchetei efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, pe numele său ofiţerii de cercetare penală emiţând ordonanţă de reţinere.

Poliţiştii au stabilit că suspectul, Attila C., de 35 de ani, efectuase lucrări de reparaţii în apartamentul părţii vătămate, iar în cursul zilei de miercuri, 27 februarie, profitând de faptul că fetiţa se afla singură în locuinţă, prin violenţe şi ameninţări a furat două telefoane, bijuterii şi o sumă de bani, valoarea totală a bunurilor fiind de 2.000 lei.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.