Dorel Coica: „Nouă nu trebuie să ne dea sugestii cei de la PD-L”

Dr.-Dorel-Coica
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a răspuns astăzi, 27 februarie, atacurilor venite din partea preşedintelui organizaţiei municipale a PD-L Satu Mare, Claudiu Ardelean, enunţate de către acesta în cadrul unei conferinţe de presă organizate marţi, 26 februarie.

Vă reamintim că în cadrul acelei conferinţe de presă Ardelean s-a lansat într-o serie de acuze la adresa autorităţilor locale susţinând că reprezentanţii acestora “se ocupă de politică cu toate că sunt o serie de probleme de rezolvat atât la nivelul municipiului cât şi la cel al judeţului Satu Mare. Ar trebui să facă nişte reparaţii curente la drumurile din Satu Mare. Acum nu se mai pot invoca temperaturile scăzute. Oraşul e plin de gropi. Pe orice stradă ieşi, pe oricare bulevard, e plin de gropi. La finalul acestui mandat voi lua toate promisiunile electorale făcute şi le voi confrunta cu lista realizărilor”.

Răspunzând provocărilor liderului PD-L, edilul-şef al municipiului Satu Mare a declarat că: „nouă nu trebuie să ne de-a sugestii cei de la PD-L. Mă refer aici în special la un fost şi probabil viitor candidat pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare. Noi ştim bine ce avem de făcut. Azi, spre exemplu, ne-am întâlnit cu reprezentanţii unei firme care se ocupă de asfaltare şi plombări şi care foloseşte o tehnologie specială. Mixtura folosită pentru plombări este de o calitate foarte bună. Începem cu plombările pe B-dul Lucian Blaga şi în paralel vom lucra şi la alte străzi. Încercăm să acoperim cât mai curând posibil acele gropi mai puţin cele de pe străzile care vor intra în reabilitare integrală”, a declarat primarul Dorel Coica.

În ceea ce priveşte aspectul politic la care făcuse referire Claudiu Ardelean în cadrul conferinţei de presă de marţi, Dorel Coica a declarat că în Primărie nu se face politică. „Le-am interzis angajaţilor instituţiei să facă politică. Noi suntem puşi aici ca să lucrăm pentru binele comunităţii”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.