Primăria Satu Mare pregătește reabilitarea unui număr de 14 blocuri

Audiente-coica

Azi, 26 februarie,  la sediul Primăriei Satu Mare a avut loc şedinţa tehnico-economică, la care au participat: primarul Dorel Coica, şefii Serviciilor Investiţii şi SADPSP (Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Servicii Publice) din cadrul aparatului propriu al primarului. S-a discutat avizarea proiectului privind reabilitarea a 14 blocuri din municipiul Satu Mare.

Tot azi, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, alături de viceprimarul Marcela Papici, au avut o întrevedere cu reprezentanţii Palatului Copiilor. S-au purtat discuţii cu privire la finanţarea reparării clădirii şi la relocarea cadrelor didactice şi a copiilor în vechea clădire, la momentul actual aceştia desfăşurându-şi activitatea în mai multe locaţii.

2 Comentarii la "Primăria Satu Mare pregătește reabilitarea unui număr de 14 blocuri"

  1. nicoleta niky   26 februarie 2013 at 10:59 pm

    ar fi tare bine sa modernizati putin si blocurile din cartierul carpati 2, zau asa…..e prea frumos la noi in cartier….liniste ,verdeata, si aproape de centru.ne mai lipseste un mic parculet in zona.am putea participa si noi locatarii cu o suma.hai ca nu cerem mult…..o mana de var…(chiar si alb.)va dorim putere de munca si gandire limpede….domn primar….DOAMNE AJUTA.

    Răspunde
  2. Alina Pop   27 februarie 2013 at 3:42 pm

    Oare cat mai asteapta Blocuyl nr l3 Postavaru lo,Carpati l reabilitarea dyupa ce documentatia a fost inbtocmita de patru ani.PRIORITATILE NU LE-AM INTELES .Nu se mai poate amana intrucat ne cade zidul in cap.Pe trotuarul din jur circula copii la scoala .De pe balcoane s-a dezlipit faianta care ne da emotii cand suntem langa bloc,abia mai este.tot a cazut.

    Răspunde

Scrie un comentariu