TNL Satu Mare a câştigat premiul de „Cea mai activă filială” la Gala TNL

Gala-TNL-2013

Organizaţia de tineret a PNL Satu Mare, condusă de consilierul judeţean Gheorghe Rişcău, a primit premiul pentru cea mai activă filială la gala Tinerilor Liberali, ediţia 2013.

Gala TNL 2013, desfășurată sub deviza „Născut liber, născut european!”, a avut loc vineri, 22 februarie. Evenimentul a reunit 2.000 de tineri liberali care au asistat la o rememorare a tradiției pro-europene a Partidului Național Liberal, de la principiile exprimate de I.C. Brătianu, până la Școala Politică de la Bruxelles, organizată de tinerii liberali în 2012.

De 8 ani, Gala Tineretului Național Liberal este singurul eveniment de acest gen, realizat de o organizație politică de tineret. În cadrul acesteia, sunt premiați tinerii liberali de valoare cu realizări remarcabile în anul precedent, precum și seniori ai partidului.

Președinte PNL, Crin Antonescu, a participat la eveniment și a primit personal încredințarea că energia și entuziasmul tinerilor liberali se vor reuni în mod eficient în cadrul „Echipei lui Crin – 2014”, pentru alegerea primului președinte liberal al României.

Un Comentariu la "TNL Satu Mare a câştigat premiul de „Cea mai activă filială” la Gala TNL"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.