Gheorghe Rişcău este reprezentantul judeţului în AGA SC Apaserv SA

Gheorghe-Riscausedinta-cj

Gheorghe Rişcău (USL) a fost desemnat ca reprezentant al judeţului Satu Mare în Adunarea Generală a acţionarilor din cadrul SC Apaserv SA Satu Mare. Acesta a fost votat de toţi cei 32 de consilieri care au participat la şedinţa ordinară de astăzi, 25 februarie, a Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare.

Vă reamintim că Gheorghe Rişcău este consilier judeţean din partea USL şi îndeplineşte funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene de tineret a PNL Satu Mare. Totodată, profesorul Ioan Viman este noul lider de grup al consilierilor USL din cadrul CJ.

În cadrul aceleiaşi şedinţe consilierii judeţeni au votat un număr de 14 proiecte de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale. De asemenea, consilierii judeţeni au votat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului – Reabilitarea şi dotarea Centrului de plasament Floare de Colţ Halmeu în vederea accesului beneficiarilor la serviciile de dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă şi competenţelor profesionale – de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, în calitate de furnizor de servicii sociale acreditat pentru accesarea unor fonduri europene.

 

Un Comentariu la "Gheorghe Rişcău este reprezentantul judeţului în AGA SC Apaserv SA"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.