George Filip a demisionat de la conducerea Forţei Civice Satu Mare

George Filip
Potrivit unor surse din cadrul Forţei Civice Satu Mare, George Filip a demisionat din funcţia de președinte al filialei Satu Mare în cursul săptămânii trecute, mai exact în 11 februarie.

Secretarul general al partidului, Ştefan Pirpiliu, prezent în urmă cu trei săptămâni la Satu Mare pentru a evalua organizaţia s-a arătat total dezamăgit de prestanţa acestuia trasându-i anumite sarcini care trebuiau duse la bun sfârşit până la finele lunii februarie. În cazul în care nu se ocupa de partid, potrivit aceloraşi surse, Pirpiliu avea în vedere schimbarea acestuia din funcţie. Pentru a nu fi demis, preşedintele Forţei Civice Satu Mare şi-a semnat cu propria mână demisia pe data de 11 februarie.

Contactat telefonic și întrebat cu privire la demisia sa, George Filip a declarat că: „nu e adevărat. Nu mi-am dat demisia”, după care la doar câteva minute a precizat că „se pare că aţi aflat dumneavoastră ceva dar voi reveni cu un telefon”. Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Sursele demne de încredere din cadrul partidului ne-au declarat că în locul lui Filip va fi numit, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, Cosmin Cortel, în prezent prim-vicepreşedintele filialei sătmărene a Forţei Civice.

2 Comentarii la "George Filip a demisionat de la conducerea Forţei Civice Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.