„Art Marriage” 2013 – punct și de la capăt

art-marriage
Aflat la cea de-a V-a ediţie Târgul de nunţi „Art Marriage” din Satu Mare s-a dovedit a fi un adevărat succes şi asta o demonstrează şi ecoul produs în rândul firmelor dar şi al vizitatorilor în ceea ce priveşte modul de organizare şi desfăşurare a celui mai important eveniment dedicat produselor şi serviciilor de profil din judeţul Satu Mare. Despre această ultimă ediţie a „Art Marriage” dar şi despre planurile care încep să se contureze cu privire la ediţia de anul viitor am discutat cu organizatoarea tradiţionalului eveniment, Carmen Frăţilă.

Reporter: Suntem la doar câteva zile după ce s-a tras cortina peste cea de-a V-a ediţie a Târgului de nunţi „Art Marriage”. Cu ce impresie, cu ce învăţăminte aţi rămas după acest ultim eveniment?
Carmen Frăţilă: În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte mulţumită. La târgul din acest an am avut peste 1.000 de vizitatori ceea ce înseamnă că sătmărenii sunt interesaţi de un asemenea eveniment. Am discutat şi cu reprezentanţii firmelor participante şi mi-au spus că sunt foarte mulţumiţi atât de numărul mare de vizitatori cât şi de modul în care a fost organizat evenimentul.

R.: Câte firme au participat la târgul din acest an?
C.F.: Şi-au anunţat prezenţa un număr de 46 de firme însă două au renunţat. Am avut firme atât din Satu Mare cât şi din Baia Mare, Cluj-Napoca şi Oradea. Ca o mică bârfă vreau să vă spun că în cursul lunii ianuarie am primit un telefon din străinătate şi am fost întrebată cu privire la data exactă când va avea loc târgul meu deoarece ei au nunta în august şi doresc să vină să vadă ofertele prezentate la Satu Mare. Au citit ce s-a scris în presă referitor la târg şi la modul de organizare al acestuia şi au rămas impresionaţi.

R.: Este o dovadă a seriozităţii organizatorice …
C.F.: Aşa este. Şi să vă mai spun ceva. Una dintre firmele din Cluj-Napoca, o firmă care se ocupă de invitaţii, a renunţat la un eveniment asemănător de la Cluj pentru a veni la Satu Mare să participe la târgul meu.

R.: Înainte de târgul organizat de dumneavoastră, oraşul nostru a mai găzduit alte două evenimente de acelaşi profil. Trei târguri organizate într-un timp atât de scurt, luând în seamă şi dimensiunea oraşului Satu Mare, nu este prea mult?
C.F.: Aveţi dreptate. Însă organizatorii celorlalte două evenimente la care aţi făcut referire au copiat foarte multe lucruri de la târgul meu. Nu vreau să supăr pe nimeni însă târgul de la Grand Mall s-a numit „Grand Marriage” ceea ce poate fi foarte uşor confundat cu „Art Marriage”. Ne-au copiat în foarte multe privinţe dar eu nu mă supăr pentru aceste lucruri.

R.: Se ştie bine că organizarea unui eveniment care se doreştre a fi etalon într-un anumit domeniu începe odată cu lăsarea cortinei peste ultima ediţie …
C.F.: Am şi început organizarea ediţiei a VI-a a Târgului de nunţi „Art Marriage”.

R.: Chiar aici vroiam să ajung. Ce doriţi să schimbaţi la evenimentul de anul viitor?
C.F.: În primul rând locaţia. Avem nevoie de un spaţiu mai mare. În al doilea rând vreau să schimb sistemul de prezentare a rochiilor de mireasă. Se pare că sătmărenii doresc o alt fel de prezentare şi nu acea paradă a rochiilor de mireasă. Pe de altă parte vreau să fac schimbări şi la tombolă. În orice caz, târgul de anul viitor va fi şi mai grandios deoarece vom veni cu multe alte surprize pentru sătmărenii care ne vor trece pragul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.