Marş de “Ziua Internaţională a Bolilor Rare”

Mars
Asociaţia Werdnig Hoffman Carei şi Direcţia de Cultură Carei, cu sprijinul instituţiilor de învăţământ şi al Poliţiei din municipiul Carei, organizează un marş cu ocazia “Zilei Internaţionale a Bolilor Rare”, miercuri 27 februarie, de la ora 12.30. Traseul marşului va fi Parcul Kossuth – Castelul Karolyi, coloana oprindu-se pentru un minut şi în faţa Primăriei Carei.

Marşul se află la cea de a II-a ediţie în municipiul Carei. Obiectivul principal al “Zilei Internaţionale a Bolilor Rare” este acela de a sensibiliza publicul larg şi factorii de decizie cu privire la bolile rare şi impactul acestora asupra vieţii pacienţilor.

Organizatorii marşului, Vereş Robert şi Bogdan Georgescu invită toţi careienii să participe la acest eveniment de solidaritate cu persoanele care suferă de bolile rare.

Marşul va fi urmat de o masă rotunda şi o discuţie liberă despre bolile rare la care vor participa şi medici, psihologi şi oameni de cultură, care va avea loc de la ora 13.30 în sala de expoziţii a castelului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.