Drumul Tăşnad-Marghita va fi modernizat din bani europeni

cj-satu-mare
În cadrul şedinţei extraordinare de astăzi, 14 februarie, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre pentru modernizarea porţiunii de drum dintre Marghita şi Tăşnad, proiect finanţat din fonduri europene.

Valoarea investiţiei este de 84 milioane lei cu TVA, din care, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, investiţia pe raza judeţului nostru este de aproximativ 20 milioane de lei, iar restul va fi realizat în judeţul vecin, Bihor.

Potrivit celor declarate de Ştef după reabilitarea acestui tronson, drumul va reprezenta o variantă de acces la autostrada Transilvaniei. „Este vorba despre un proiect foarte important în valoare totală de 84 milioane de lei din care partea judeţului Satu Mare este de 20 milioane lei, aproximativ 4 milioane de euro. Prin reabilitarea acelui tronson de drum putem oferi locuitorilor judeţului Satu Mare, în special celor care locuiesc în zona Careiului, dar nu numai, o variantă mai accesibilă de a ajunge la autostrada Transilvaniei, pe legătura Satu Mare-Craidorolţ-Tăşnad-Marghita. Contribuţia Consiliului Judeţean la realizarea acestui proiect este de 2%”.

Tot în şedinţa de astăzi, consilierii judeţeni şi-au dat votul şi pentru proiectul de hotărâre privind aprobarea constituirii unui parteneriat în vederea depunerii proiectului: „Soluţii integrate de dezvoltare locală bazate pe valorificarea tradiţiilor şi obiceiurilor locale prin sprijinul antreprenoriatului feminin în mediul rural (Lada de zestre)”.

2 Comentarii la "Drumul Tăşnad-Marghita va fi modernizat din bani europeni"

  1. Gil   15 februarie 2013 at 8:51 am

    Ba da Stef a lucrat ceva ieri sau doar s-a plimbat pe la toate institutiile? E pontat pentru asta? Primeste si salariu?

    Răspunde
  2. Vasile   15 februarie 2013 at 8:52 am

    Plictisitor. Asteptam marea schimbare la fata a judetului. Aia promisa in campanie ca pana acum nu s-a intamplat nimic.

    Răspunde

Scrie un comentariu