Zeci de cranii de cal găsite la Drăguşeni

skull_1399130c

Pe raza localităţii Drăguşeni, comuna Turulung, situată în apropierea frontierei cu Ungaria şi Ucraina, au fost găsite aruncate un număr de 68 de cranii de cal. La faţa locului s-au deplasat specialişti din cadrul DSV Satu Mare şi un echipaj de poliţie.

În urma verificărilor s-a stabilit că în localitatea Drăguşeni, la aproximativ 100 de metri de drumul agricol către satul Adrian se aflau dispersate, pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, un număr de 68 de cranii dezosate de cal, care prezentau urme de asomare specifică sacrificării în abator. Craniile au fost adunate în vederea ecarisării acestora prin responsabilitatea Primăriei Turulung, prelevându-se totodată probe pentru contraexpertiza de specialitate.

Având în vedere gravitatea situaţiei, prefectul Eugeniu Avram a dispus instituţiilor abilitate să întreprindă măsuri urgente de identificare a sursei de provenienţă a craniilor de cal descoperite la Drăguşeni şi să aplice măsurile legale împotriva celor vinovaţi.

5 Comentarii la "Zeci de cranii de cal găsite la Drăguşeni"

 1. Departe   13 februarie 2013 at 11:11 pm

  Până la graniţă mai mănânci o pâine!

  Răspunde
 2. @Departe   14 februarie 2013 at 1:29 pm

  Paine cu carne de cal?:)))))

  Răspunde
 3. bilar   15 februarie 2013 at 8:22 am

  Aore craniile de cai a ploat din cer asta a fost create de Unicarm unde mai prelucreaza si animale morti si bolnave de sida si de pesta.

  Răspunde
 4. Vasile   15 februarie 2013 at 8:56 am

  Prin Draguseni stie tot prostu ca au fost aruncate de Unicarm dar ca de obicei nu face nimeni nimic ca doar Lucut stie sa-i unga pe toti. Halal administratie publica.

  Răspunde
 5. boO   15 februarie 2013 at 10:37 am

  Din cate am inteles, Lucut are mari probleme cu cei de la DNA. Cred ca asta i-ar pune capac! Nu mai faceti cumparaturi de la UNICARM!:)

  Răspunde

Scrie un comentariu