Gigi Becali a demisionat din PNL

gigi-becali

Gigi Becali a demisionat din Partidul Naţional Liberal şi va rămâne în Parlament ca deputat independent, a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

În momentul în care şi-a anunţat demisia, fostul europarlamentar a declarat că a luat această decizie pentru că nu doreşte să îi facă rău lui Crin Antonescu.

“Vreau să ţin un discurs în Parlament ca să le spun să se gândească ce vor să facă în ţara românească. Dacă vor să facă ceva sau dacă vor să lase ţara în mâna procurorilor hinghieri. Demisia e un act unilateral. Dacă Antonescu crede că nu trebuie să-mi dau demiaia, poate să zică «Nu, Gigi, nu accept!» Dacă spune «nu», rămân. Dacă nu spune nimic, înseamnă că acceptă tacit demisia mea şi îi este mai bine aşa” a declarat Becali.

George Becali a fost condamnat, luni, definitiv, de completul de cinci judecători al instanţei supreme la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

Completul de 5 judecători a decis ca George Becali să fie condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, deşi procurorii au cerut condamnarea la 11 ani şi şase luni de închisoare cu executare a omului de afaceri.

antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.