Suspecţi de furt din autoturisme, reţinuţi de poliţişti

furt-masini

Două persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt din autoturisme au fost depistate de poliţiştii sătmăreni, una dintre acestea fiind încarcerată în Arestul Inspectoratului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În cursul nopţii de miercuri, 6 spre joi, 7 februarie patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, a depistat două persoane care încercau să fure un MP3 player dintr-un autoturism parcat pe strada Magnoliei din municipiu. Suspecţii, Iosif B., de 34 de ani, din Moftinul Mic, şi Viorica S., din Satu Mare, au pătruns prin efracţie în maşină, spărgând geamul portierei din faţă.

Cercetările au fost extinse în acest caz de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, rezultând că cei doi suspecţi au mai comis în cursul aceleiaşi nopţi o altă infracţiune de furt, tot din auto. Prejudiciul cauzat în urma sustragerii se ridică la suma de 2.000 lei, reprezentând contravaloarea bunurilor furate şi a distrugerilor provocate în urma pătrunderii prin efracţie.

Pe numele lui Iosif B. ofiţerii de cercetare penală au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru furt calificat, cercetările continuând pentru probarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.