A apărut Jailbreak pentru iPhone 5

iphone5prev

Fara la fel de multe surle si trambite ca in anii trecuti, un grup de dezvoltatori intitulati Evad3rs au lansat mult asteptatul jailbreak la iPhone 5. Numele utilitarului necesar pentru jailbreak este Evasi0n. Acesta poate fi descarcat gratuit de pe www.evasi0n.com.

Cu toate ca vedeta noului jailbreak este cel mai nou iPhone, de fapt Evasi0n functioneaza la fel de bine pe toate dispozitivele Apple atat timp cat ruleaza iOS 6.x. Astfel, indiferent daca aveti un iPhone 3GS, un iPhone 4/4S, un iPhone 5, un iPad 2/3/4, un iPad mini sau un iPod Touch 4G/5G, atata timp cat rulati iOS 6.0/6.0.1/6.0.2/6.1, acel dispozitiv este bun de jailbreak. Evasi0n poate fi descarcat atat in format de Windows, Mac, cat si Linux. Procedura de jailbreak nu este cu nimic mai complicata decat cea din anii trecuti. Este suficient un PC cu iTunes instalat, un iDevice si un cablu de date prin intermediul caruia sa legati smartphone-ul sau tableta la computer.

Desi este recomandabil sa faceti un backup preventiv la dispozitivului caruia incercati sa-i faceti jailbreak, din experienta mea nu am intampinat nici un fel de probleme. Am facut jaibreak pe un iPhone 5 si pe pe un iPad 3, ambele cu iOS 6.1, si nu am intampinat nici un fel de probleme. Aplicatiile din Cydia s-au instalat un pic mai greu decat de obicei dar acest lucru s-a datorat probabil fluxului foarte mare de utilizatori care au facut jailbreak la doar cateva ore de la lansarea Evasi0n. Ca un mic detaliu, actuala versiune de jailbreak este untethered, asta inseamna ca nu implica sa faceti din nou jailbreak la dispozitiv, de fiecare data cand vi se termina bateria.

playtech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.