Octavian Apan este noul director general al Protecţiei Copilului Satu Mare

Octavian-Apan
Eugenia Ardelean
Începând de vineri, 1 februarie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare are un nou director general în persoana lui Octavian Apan. Directorul adjunct al instituţiei este Eugenia Ardelean, fosta coordonatoare a Centrului maternal „Lorena” din Satu Mare.

Marcela Pop, cea care din vara lui 2012 a asigurat interimatul revine în funcţia de director economic al instituţiei. Octavian Apan este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, deţine un masterat în ştiinţe politice şi în prezent este doctorand în comunicare. Din 2004 este cadru didactic la filiala Satu Mare a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Eugenia Ardelean este preşedintele Organizaţiei municipale de femei a PSD Satu Mare. Până la finele lunii ianuarie 2013 a fost coordonatoarea Centrului maternal „Lorena” de pe strada Crişan nr. 3 din Satu Mare.

8 Comentarii la "Octavian Apan este noul director general al Protecţiei Copilului Satu Mare"

 1. zuzu   5 februarie 2013 at 9:25 am

  e asa de bun la cabinetul preseditelui CJ ca l-a trimis dupa nici un an de acolo
  praful se alege de noi fratilor cu oameni de genul asta

  Răspunde
 2. gogu   5 februarie 2013 at 9:40 am

  Bine spui zuzu daca si un inginer zootehnist ajunge sa fie director adjunc la protectia copilului atunci chiar ca praful se alege de noi

  Răspunde
 3. ghiceaste   19 iulie 2013 at 3:29 pm

  Nu este asa ceva corect ca un fost referent de noapte ca sa fie si director la d.g.a.s.p.c. satu mare un betiv dar si un om care a batut persoane cu handicap care eu personal ai cer ca sasi dea demisia de oare de ce nu este capabil de a conduce asistenta sociala da asi mentona ca fosta director general pop marcela a fos o femeie cu simt de umor dar si cu o pasiune de femeie dar inplicarea dansei la multe proiecte pe care eu o stimez dar si o respect de aceia doresc ca sa fie la conducere pop marcela veata mea

  Răspunde
 4. iovan   19 iulie 2013 at 3:39 pm

  doamna director ardelian este o femeie de suflet care merita de a fi numita ca si director general de ce spun asta findca dintre toti cordaatori de centre doar o femeie frumoasa ca si dansa a facut un centru maternal frumos din bani dansei sa inplicat la activitatile centrului pe care ma bucura ca sa vad asa ceva dar se inplica la diverse proiecte pe care este bine sa le aibe asistenta sociala eu unul o felicit pentru ca este o femei frumoasa da si cu un umor in dansa de femeie care poate de a face ceia ce asi doreste o femeia ca si dansa rog de a face cat de multe proiecte pe care fosti directori nu au facut de cat pop marcela va apreciez an ceia ce faceti cu mult drag domnul iovan fogarasi

  Răspunde
 5. VARGA ADRIAN   31 martie 2014 at 9:07 am

  doamna director ardelian este o femeie de suflet care merita de a fi numita ca si director general de ce spun asta findca dintre toti cordaatori de centre doar o femeie frumoasa ca si dansa a facut un centru maternal frumos din bani dansei sa inplicat la activitatile eu doresc ca doamna director Ardelan Eugenia sa vie ales ca numit director general ia merita a plauzele mele cat se in plica petru toate cenrele

  sunt beneficiar al centrului casa tip familiar mihiaela tasnad
  sef centrul Cordoooator DAN COVACI VLADIMIR
  DATA 2013 15.03

  Răspunde
 6. VARGA ADRIAN   31 martie 2014 at 9:11 am

  Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! .Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

  Răspunde
 7. VARGA ADRIAN   31 martie 2014 at 9:17 am

  IL mulsumesc doamnei Asistent Maternal doamnei Pop EDITH petru tot binele care ma facut mie in care eu nu am mutut ridica de la 7 ani IN doua picioare in care ia sa in plicat de mai multe ori .“ISUS A FOST UN CRIN PRINTRE SPINI, IAR TU PRIN DRAGOSTEA LUI AI DEVENIT UN CRIN PRINTRE CRINI”. LA MULTI ANI SI HRISTOS A ANVIAT.
  Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!
  Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!
  Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!
  Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!
  Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
  Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate.
  Un inger blind din cer coboara,
  Se roaga-n taina,apoi zboara.
  De-acolo sus el ne trimite:
  Un zimbet blind,o raza calda,
  Si 3 cuvinte:
  Hristos a inviat!
  Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
  Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
  Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !
  Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!
  Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!
  Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!
  Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!
  Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!
  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.
  Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! :-))
  Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!
  CU DRAG finutu varga adrian

  Răspunde
 8. VARGA ADRIAN   31 martie 2014 at 9:43 am

  Doamna Dir Ardelan Eugenia marita aplauzzele mele cat se in plica petru copii orvan in care ma ajutat foarte mult si A in tervenit petru mine si ma ajutat sa am un serfici un loc de munca la BAIA-MARE in care doamna dir doresc ca sa aleaga poporul sa vie numit al D.G.A.S.P.C.-SATU-MARE DIRECTOR GENERAL IN CARE DE VIE CARE DATA DE PASTI SI DE CRACIUN FACE BUCURIE CU CADOURII LA COPIII CU DIZIBILITATI .DUMNEZEU VA DA PUTERE MAGICA LA DOANA DIRECTOR AJUNCT ITI MIULSUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU .

  BENEFICIAR AL FUNDATIEI PRO -VITA STRADA BERZEI NR 3 AP 23 BAIA -MARE UN PASTI FERICIT .

  Răspunde

Scrie un comentariu