Două accidente cu trei victime, sâmbătă în judeţul Satu Mare

accident

Trei persoane au ajuns sâmbătă, 2 februarie, la spital după ce au suferit răni grave în urma unor accidente de circulaţie. Oamenii legii cercetează circumstanţele în care s-au produs cele două evenimente rutiere.

Sâmbătă, în jurul orei 17,33, pe DJ 193 în localitatea Petin s-a produs un grav eveniment rutier în care au fost implicaţi doi tineri. Poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că tânărul conducător autor, Mihai T, de 20 ani, din judeţul Maramureş, se afla la volanul unei maşini marca Ford şi pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul umed a pierdut controlul asupra direcţiei, intrând în coliziune cu un stâlp aflat pe partea dreaptă, în afara părţii carosabile.

În urma impactului atât conducătorul auto cât şi un tânăr de 17 ani, pasager în autoturism, au suferit răni grave. Şoferului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare.

În cursul aceleiaşi zile, un biciclist a fost grav accidentat pe DN 19, în afara municipiului Satu Mare. Evenimentul a avut loc imediat după ora 20.00. Vasile C., de 44 ani, aflat la volanul unui WV, la ieşirea din incinta unei societăţi comerciale nu a acordat prioritate biciclistului Gheorghe L., de 49 ani, care circula pe drumul prioritar, acroşându-l. Ulterior, bărbatul de 49 ani, care circula cu bicicleta a fost proiectat pe partea carosabilă unde a fost accidentat de un auto marca Audi condus de o tânără de 20 ani, Edina K.
În urma impactului biciclistul a suferit răni grave, iar conducătorul auto care a generat accidentul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Ulterior, după identificarea acestuia au fost recoltate probe biologice celor doi conducători auto în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.