Mașină furată din Franța, oprită la Negrești

masina-furata
Poliţiştii de frontieră cercetează un sătmărean care conducea un autoturism Renault Megane ce figurează ca fiind căutat de autoritățile franceze pentru confiscare. Mașina, în valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Negrești Oaș.

Azi-noapte (miercuri, 30 spre joi, 31 ianuarie), puțin după miezul noptii, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești-Oaș au oprit pentru control, pe Drumul Național 19, un autoturism marca Renault Megane, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare franceze. Mașina era condusă de Ghiță Lucian C., în vârstă de 23 de ani, din Vama.
Polițiștii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto să prezinte la control actele sale și documentele mașinii. Tânărul însă nu a putut prezenta niciun act pentru autoturism, spunând că mașina a împrumutat-o de la o cunoștință, dar nu a primit și documentele. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii P.F. au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile fanceze pentru confiscare.

Conducătorul auto este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negrești-Oaș până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.