Pedeliştii vor ataca în instanţă hotărârea CL prin care s-a votat majorarea taxelor şi impozitelor locale

PDL-satu-mare
Pedeliştii sătmăreni sunt hotărâţi să atace în instanţă hotărârea de luni, 28 ianuarie, a Consiliului Local prin care a fost aprobată majorarea taxelor şi impozitelor locale cu 16%. Anunţul a fost făcut astăzi, 30 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PD-L Satu Mare la care au participat preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a formaţiunii politice, Adrian Cozma şi consilierul local, dr. Cosmin Raţiu.

Cosmin Raţiu s-a lansat şi într-un atac feroce la adresa primarului municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, spunând că, în cursul lunii decembrie 2012, edilul Sătmarului a declarat în mai multe rânduri că la Satu Mare nu vor fi majorate taxele şi impozitele locale.

Continuându-şi ideea, Raţiu spune că deşi sătmărenii sunt nevoiţi să plătească taxe mai mari nu li se oferă nimic în schimb făcând aici referire în special la starea drumurilor, la locurile insuficiente de parcare respectiv la igiena deficitară a oraşului.

Adrian Cozma a declarat că, pentru a veni în sprijinul sătmărenilor PD-L va ataca în instanţă hotărârea luată în şedinţa extraordinară de luni întrucât aceasta nu respectă anumite proceduri. Astfel, potrivit interlocutorului nu s-a făcut nici o dezbatere publică pe această temă deşi este vorba despre o hotărâre care afectează toţi sătmărenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.