Şedinţa Comitetului local pentru situaţii de urgenţă

Primarie1
Primarie2
Astăzi, 29 ianuarie, a fost convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a municipiului Satu Mare. Şedinţa fost condusă de către preşedintele comitetului, primar municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica.

În cadrul întâlnirii au fost analizate problemele legate de situaţiile de urgenţă, de buget şi actualizarea planului de analiză şi acoperire a riscurilor în municipiul Satu Mare. Din partea primăriei a mai participat şi viceprimarul Radu Roca iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş” Satu Mare a fost reprezentat de colonelul Vasile Sălăgean.

Dorel Coica a ţinut să menţioneze că în calitate de preşedinte a comitetului se va implica atât în problema demolării clădirilor degradate considerate un pericol pentru cetăţenii municipiului cât şi în problema clădirilor istorice care necesită lucrări de reabilitare atât pe interior cât şi a faţadelor. O altă temă dezbătută în cadrul şedinţei a fost dotarea Inspectoratului cu echipamente şi achiziţionarea unor autoutilitare necesare intervenţiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.