Consiliul Județean Satu Mare are trei consilieri noi

cons-jud1cons-jud2Rudolf-Riedl
În şedinţa ordinară de astăzi, 28 ianuarie, consilierii judeţeni au votat validarea a trei noi colegi. Este vorba despre Ioana Bran (USL), Ştefan Veres (UDMR) şi Rudolf Riedl (UDMR).
Astfel, locul lui Octavian Petric, ales deputat la scrutinul din 9 decembrie 2012, va fi ocupat de Ioana Bran. De asemenea, locul directoarei Caritas Satu Mare, Lochli Tunde, a fost luat de Ştefan Veres iar cel al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Arpad Csehi, de Rudolf Riedl.

Potrivit celor declarate de Lochli Tunde „motivul demisiei mele este incompatibilitatea. Înainte de a ajunge consilier judeţean am semnat un contract pentru un proiect cu un partener străin şi se pare că acesta se va concretiza. Din acest motiv mă văd obligată să demisionez din calitatea de consilier judeţean”.

Fostul vicepreşedinte al CJ, Arpad Csehi le-a mulţumit colegilor pentru buna colaborare în perioada în care a fost consilier judeţean, preşedinte iar apoi vicepreşedinte al CJ, spunând că va lucra în mediul privat fără să precizeze numele firmei. După validare, noii consilieri judeţeni au depus jurământul. Vă reamintim că Rudolf Riedl este propunerea UDMR pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Satu Mare.

3 Comentarii la "Consiliul Județean Satu Mare are trei consilieri noi"

 1. Nicu   28 ianuarie 2013 at 5:24 pm

  cati udmristi au trebuit sa demisioneze ca sa ajunga ritli consilier validat????ca doar nu el era urmatorul pe liste…singura capabila ,lochli a trebuit sa gaseasca ceva de zis ca sa demisoneaze ca altfel pensionarul ritli nu ajungea vice…ca tot are fata sefa la evidenta persoanelor si ne mai miram ca listele electorale sunt umflate…

  Răspunde
 2. adi   28 ianuarie 2013 at 7:55 pm

  felicitari ioana! de ungur mie egal…

  Răspunde
 3. Rodica D.   31 ianuarie 2013 at 7:15 pm

  Felicitări, Ioana! Îți dorim mult succes în noua activitate !

  Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.