Doi hoţi au ajuns în arestul IPJ Satu Mare

hoti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Odoreu şi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au reţinut în cursul zilei de joi, 24 ianuarie, două persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş, au fost efectuate şi două percheziţii domiciliare în comuna Odoreu şi în municipiul Satu Mare, în urma cărora au fost ridicate bunuri provenind din comiterea acestor infracţiuni.

În urma probatoriului administrat de poliţişti în cauză a rezultat că Vasile S., de 44 de ani din Odoreu şi minorul V.S., de 17 ani, din Negreşti-Oaş, au comis în cursul anului 2012 mai multe furturi din locuinţe, în urma percheziţiilor reuşindu-se recuperarea de bunuri în valoare de 15.000 lei. Au fost ridicate opt televizoare LCD şi plasme sustrase, dar şi alte obiecte de uz casnic şi aparatură electronică.

Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi reţinuţi în Arestul Inspectoratului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.