Un pieton şi un angajat al societăţii Florisal, victimele unor accidente de circulaţie

Două accidente de circulaţie au fost înregistrate marţi, 22 ianuarie, în municipiul reşedinţă de judeţ, investigaţiile în aceste cazuri fiind efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier. Unul dintre victime este angajat al societăţii SC Florisal SA.

Primul eveniment rutier, şi cel mai grav, a avut loc pe Drumul Careiului, în jurul orei 17.00, un conducător auto de 75 de ani, din Satu Mare, pe fondul conducerii imprudente, accidentând grav un pieton de 56 de ani, angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat cu indicatoare rutiere.

Şoferul, Carol K., din Satu Mare, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultând că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

În aproprierea miezului nopţii un alt accident s-a produs în municipiu, pe Podul Decebal, o persoană fiind rănită uşor. Gheorghe G., de 51 de ani, mătura carosabilul, fiind echipat regulamentar cu vestă reflectorizantă, când a fost accidentat de autoturismul condus de Cristian C., de 42 de ani. Nici în acest caz, şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.