Suspecţi reţinuţi de poliţişti pentru furt şi tulburarea liniştii publice

catuse

Patru persoane suspectate de comiterea de infracţiuni au fost încarcerate luni, 21 ianuarie, în Arestul Inspectoratului, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Două dintre persoanele reţinute de poliţişti au furat bunuri în valoare de peste 2.000 lei dintr-un magazin din Tăşnad. Proprietarul a sesizat comiterea furtului, în cursul nopţii trecute, iar poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Tăşnad au reuşit în scurt timp să-i prindă pe suspecţi şi să recupereze aproape integral prejudiciul.

Nicolae N., de 26 de ani, din Maramureş şi Dorin B., de 36 de ani, din Tăşnad, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au forţat cu o rangă metalică uşa de acces în magazin şi au sustras din interior alimente, băuturi alcoolice şi aparate electronice.

Pe numele suspecţilor s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, poliţiştii căutând să probeze întreaga lor activitate infracţională.

Alţi doi suspecţi, din Pişcolt, au ajuns luni în Centrul de reţinere şi arest preventiv, după ce au provocat scandal în localitate, dedându-se la manifestări contrare normelor de convieţuire socială şi tulburând ordinea şi liniştea publică.

Izidor S., de 32 de ani şi Ambroziu R., de 33 de ani, pe fondul consumului de alcool, au provocat scandal în faţa unui bar din comuna Pişcolt, răsturnând bănci şi spărgând pahare, pe care le aruncau în direcţia maşinilor care circulau prin zonă.

Apoi s-au deplasat la un alt local din comună, continuând să se manifeste agresiv, atât verbal cât şi fizic, faţă de clienţii localului. Au intervenit însă pentru aplanarea scandalului poliţiştii Postului de Poliţie Pişcolt, care i-au condus pe suspecţi la sediu pentru cercetări, emiţând pe numele lor ordonanţe de reţinere pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.