20 cartușe de vânătoare descoperite într-o mașină

cartuse

Poliţiştii de frontieră cercetează un sătmărean în mașina căruia au descoperit 20 de cartușe de vânătoare care, spune șoferul, au fost uitate în mașină.

Luni, 21 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în țară Csaba Samuel F., în vârstă de 38 de ani, din Orașu Nou. Bărbatul conducea un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în străinătate.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră au fost descoperite, între scaunul din stânga față și bancheta din spate, într-o sacoșă de rafie trei cutii conținând 20 de cartușe de vânătoare. Șoferul a declarat că acestea au fost uitate în mașină de către o cunoștință de-a sa cu care intenționa să meargă la vânătoare.

Cartușele au fost ridicate de polițiștii de frontieră pentru continuarea cercetărilor, urmând a fi predate polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Satu Mare. Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.