Nu se fac schimbări în echipa de conducere a primăriei Satu Mare

primaria-satu-mareL-Bgm.Satu-Mare-Dr

„Nu vor fi schimbări în ceea ce priveşte echipa de conducere a Primăriei municipiului Satu Mare. Formula va rămâne aceeaşi şi anume, Dorel Coica primar iar Marcela Papici şi Radu Roca – viceprimari. Aşa a dorit electoratul şi aşa va rămâne”, a declarat primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 21 ianuarie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare.

Reacţia edilului şef al Sătmarului vine ca urmare a declaraţiei făcute în cursul săptămânii trecute de către deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, care susţine că formaţiunea pe care o conduce ar purta negocieri cu USL în vederea obţinerii unui post de viceprimar, al unui scaun de subprefect şi nu în ultimul rând în vederea menţinerii în funcţii a directorilor de deconcentrate susţinuţi de UDMR, care şi-au demonstrat profesionalismul la locul de muncă.

„Probabil dacă electoratul dorea altceva rămânea în funcţie aceeaşi echipă de conducere la nivelul Primăriei ca în mandatul trecut. Însă pe 10 iunie, sătmărenii au dorit schimbarea şi USL a câştigat alegerile locale la Satu Mare”, a declarat Coica.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, dr. Dorel Coica a făcut referire şi la vizita efectuată zilele trecute în Germania unde a avut întâlniri cu şefi de instituţii. „Pe viitor vom facem un schimb de cadre medicale între Spitalul Clinic din Frankfurt şi Spitalul Judeţean Satu Mare. De asemenea, dorim o colaborare şi cu Aeroportul din Frankfurt în vederea înfiinţării unei legături directe între Satu Mare şi Frankfurt. Mai vreau să vă spun că în luna mai vom organiza o deplasare în Germania iar din delegaţie vor face parte atât şefi de instituţii cât şi oameni de afaceri având rolul de a pune bazele unei colaborări cât mai strânse pe diverse paliere”, a declarat edilul Sătmarului.

8 Comentarii la "Nu se fac schimbări în echipa de conducere a primăriei Satu Mare"

 1. calipso   21 ianuarie 2013 at 2:30 pm

  bine punctat domnu primar

  Răspunde
 2. stelu   21 ianuarie 2013 at 3:12 pm

  de asta v-am ales,ca sa spuneti lucrurilor pe nume!!!!!!!!bravo

  Răspunde
 3. ciprian   21 ianuarie 2013 at 5:59 pm

  Felicitari domnule primar

  Răspunde
 4. lucica   22 ianuarie 2013 at 6:08 am

  ma bucur ca santeti prompt de mult nu a fost asa agitatie in primarie si asa oameni energici

  Răspunde
 5. cel mai tare roman   23 ianuarie 2013 at 9:42 am

  MA BUCUR,DOMNULE PRIMAR.Udmr-ul a distrus tot in acest oras timp de 8 ani.Numai ei peste tot.Pastrati-va echipa ca asa ati pornit.

  Răspunde
 6. george   25 octombrie 2013 at 5:19 pm

  dl primar ar trebui sai schimbati echipa de la camera 14 pentru ca fac discriminari si aproba locuri ambulante numai celor ce le dau spaga exemplu.am fost sa cer si eu un loc ambulant si mau refuzat in urmatoarea zi am vazut pe strada prahovei un comerciant cu candele si coroane .acum stau si va intreb lui de ce isa aprobat si mie nu sa le fie rusine va rog sa luati masuri daca nu ajung mai departe si stiu unde

  Răspunde
 7. ALCIBIADE   26 octombrie 2013 at 10:25 am

  mai aveti putintica rabdare .

  Răspunde
 8. ALCIBIADE   26 octombrie 2013 at 10:25 am

  mai aveti putintica rabdare .

  Răspunde

Scrie un comentariu