Accident mortal la Turţ

politia-accident

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în vederea depistării persoanei care, duminică (seara), 20 ianuarie, aflându-se la volanul unui autovehicul, a accidentat mortal o femeie de 65 de ani, în Turţ, şi a părăsit locul faptei.

Un localnic a găsit-o pe femeie în stare de inconştienţă, pe partea carosabilă, şi a apelat de îndată Serviciul de urgenţă „112”, însă victima a decedat la scurt timp, în ambulanţă, în drum spre spital. În cauză s-a stabilit că femeia a fost victima unui accident de circulaţie, poliţiştii demarând de îndată ancheta pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a persoanei ce a condus autovehiculul implicat în evenimentul rutier.

Poliţiştii Serviciului Rutier deţin date şi indicii cu privire la autoturismul condus de persoana suspectată şi recomandă tuturor cetăţenilor care cunosc informaţii cu privire la evenimentul rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, să anunţe de îndată Poliţia prin intermediul serviciului „112”.

7 Comentarii la "Accident mortal la Turţ"

 1. cristi   21 ianuarie 2013 at 2:55 pm

  la cata palinca se fabrica si se consuma in zona,m-as mira sa fie foarte multi treji pe acolo :)))

  Răspunde
  • ionut   21 ianuarie 2013 at 3:07 pm

   Lasa ma Cristi palinca si oamani din turt ai fost sa vezi tu … ca se bea in Turt

   Răspunde
 2. lili   21 ianuarie 2013 at 3:14 pm

  mah ionut, osanu' pusca un pahar de palinca imediat dupa ce s-a spalat pe ochi

  Răspunde
  • ionut   21 ianuarie 2013 at 3:17 pm

   da asa sunt uni care nu conduc

   Răspunde
 3. stamina   21 ianuarie 2013 at 3:17 pm

  cel care a facut asa ceva este mai rau decat un animal, dc a lovit-o pe biata femeie putea macar sa o duca la spital nu sa o abandoneze la marginea drumului, rusine sa ii fie!!!!!

  Răspunde
 4. ionut   21 ianuarie 2013 at 3:21 pm

  Hai sa spunem doamne fereste ca se poate intampla la orcine dar , fapta ca re a comiso ca … a fugit si a lasato asa sa zaca acolo si a fugit aste este ff graV Dar -lau gasit pe autor

  Răspunde
 5. VASILE   22 ianuarie 2013 at 11:36 am

  CONSUMUL VITEZA SI CONDUCEREA FARA PERIS SIN GRAVE PENTRU NOI TOTII DOMNUL SA AIBA MILA SI INDURARE DE FAMILIA LUI SI DE CEI INDURERATI SAI MINGIE

  Răspunde

Scrie un comentariu