CSM Satu Mare s-a impus fără probleme în faţa Universităţii Cluj Napoca

baschet-sm07baschet-sm08baschet-sm04
Fetele antrenate de Dan Fleşeriu s-au impus fără probleme în faţa clujencelor de la Universitatea cu scorul de 95 la 49, în cel de-al doilea meci al returului Ligii Naţionale de baschet feminin. Întâlnirea a avut loc de la ora 18.00, în Sala de sport a LPS Satu Mare.

CSM-ul se impune încă din primele minute de joc, reuşind să ia un avans considerabil în faţa adversarelor. Baschetbalistele Universităţii Cluj au avut nevoie de ceva timp pentru a se regăsi pe teren şi asta o demonstrează şirul de greşeli făcute la finalizarea ocaziilor. Oaspeţii au avut nevoie de aproape 6 minute pentru a găsi o breşă în apărarea CSM-ului şi de a reuşi să marcheze primul coş, când gazdele aveau deja un avans considerabil (21 la 2). Primul sfert s-a terminat la o diferenţă de 22 de puncte în favoarea sătmărencelor (31 la 9).

Echipa antrenată de Dan Fleşeriu şi-a făcut jocul şi în sfertul al doilea reuşind să se impună cu scorul de 20 la 9, intrând la vestiare cu un avantaj considerabil: 51-18.  Meciul a continuat în aceeaşi manieră şi în repriza secundă, echipa noastră reuşind să-şi adjudece şi sferturile III şi IV cu scorul de 22 la 11, respectiv 22 la 20.

Pe baschetbalistele CSM-ului le aşteaptă o săptămână cât se poate de dificilă, deoarece au de jucat două partide dintre care una împotriva echipei din Târgu Mureş. Însă tehnicianul, Dan Fleşeriu, spune că echipa este pregătită să smulgă victoria în ambele meciuri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.