Tinerii liberali sătmăreni se pregătesc pentru Gala TNL 2013

Conferinta-TNL
Tinerii liberali sătmăreni sunt hotărâţi să câştige în acest an cel mai râvnit „trofeu” a Galei TNL şi anume titlul de „Cea mai activă filială TNL”. Şi asta după ce patru ani la rând au fost răsplătiţi cu premii la diverse categorii precum: „Cel mai activ tânăr liberal”, „Cea mai originală campanie electorală” (Consilierul de pe strada ta), „Cel mai tânăr liberal din administraţie” şi „Cel mai tânăr senior”, ca urmare a activităţilor desfăşurate în cadrul organizaţiei judeţene.

Despre cea de-a VIII-a ediţie a Galei TNL au vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 18 ianuarie, la sediul PNL, preşedintele Organizaţiei Judeţene a TNL Satu Mare, Gheorghe Rişcău şi vicepreşedinţii Vlad Chiorean respectiv Ioan Marius Codrean.

La începutul conferinţei de presă, Gheorghe Rişcău a ţinut să mulţumească seniorilor organizaţiei PNL Satu Mare pentru că au susţinut tinerii în accederea acestora pe liste pentru alegerile locale şi parlamentare din 2012. „Mulţumită acestei susţineri mulţi dintre tineri au ajuns consilieri locali şi judeţeni. Şi asta fără susţinerea seniorilor nu era posibil”, a declarat Rişcău.
Cu privire la Gala TNL, Chiorean a declarat că „cea mai activă filială TNL – este cel mai râvnit premiu. În acest an noi vom aplica pentru câştigarea acestuia”.

Potrivit interlocutorului, anual sunt 8-11 nominalizări însă în acest an organizaţia din Satu Mare nu va merge pe nominalizări individuale ci se va concentra pentru câştigarea „Marelui Premiu”. În continuare Chiorean a făcut referire la câteva dintre activităţile întreprinse anul trecut de către tinerii liberali sătmăreni cum ar fi: Dragobetele, 1 Martie, 8 Martie, „Consilierul de pe strada ta”, „Plantăm fapte bune”, Şcoala de vară de la Bobald, „Halloween Party” de la Ardud, etc. – acţiuni pe care doresc să le continue şi în acest an.

În luarea de cuvânt Ioan Marius Codrean a făcut referire la necesitatea consolidării celor 26 de organizaţii TNL din judeţ dar şi înfiinţarea unor filiale noi respectiv iniţierea unor noi acţiuni care să cuprindă tot mai multe paliere de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.