Claudiu Ardelean este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare

PDL-sm
Organizaţia Municipală a PD-L Satu Mare şi-a ales astăzi, 18 ianuarie, noua conducere. Cu 116 voturi „pentru” Claudiu Ardelean a fost ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PD-L Satu Mare.

Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Muzeul Judeţean Satu Mare, la finalul numărării voturilor exprimate de către delegaţii prezenţi la reuniunea Consiliului de Coordonare Local (CCL) a PD-L Satu Mare ce a avut loc în sala de şedinţe al aceleiaşi instituţii.

La conferinţa de presă au participat preşedintele ales al Organizaţiei Municipale, Claudiu Ardelean, deputatul PD-L, Andreea Paul şi fostul candidat al partidului în Colegiul 1 Senat la alegerile pentru Parlamentul României din 9 decembrie (2012), Petre Mureşan.

În luarea de cuvânt Ardelean a declarat că destinul său politic este legat de acest oraş. „Este şi motivul pentru care mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PD-L Satu Mare. Sunt încredinţat că voi conduce această organizaţie acolo unde îi este locul. Consider că, acum cu noua echipă aleasă putem şi trebuie să pregătim alegerile locale viitoare şi să devenim o adevărată forţă la nivelul municipiului Satu Mare”.

Claudiu Ardelean va fi secondat de doi prim-vicepreşedinţi. Este vorba despre Sergiu Băbăşan care a fost ales în această funcţie cu 114 voturi „pentru” şi Sorin Ghilea, care şi-a adjudecat dreptul de a ocupa acest scaun cu 110 voturi obţinute. Secretarul general al organizaţiei municipale a fost ales Valentin Mureşan (117 voturi) iar Florin Ciote şi Adrian Săucan vor fi cei doi secretari generali adjuncţi.

Cu privire la Organizaţia Judeţeană a PD-L, Ardelean a declarat că „probabil o vreme voi îndeplini atât funcţia de preşedinte ales al Organizaţiei Municipale cât şi pe cea de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene. După care BPJ va propune BPN o altă persoană care să îndeplinească această funcţie până la organizarea alegerilor interne la nivelul judeţului. Nu vă ascund faptul că am o opţiune personală cu privire la cel care să îndeplinească această funcţie. Este vorba despre Petre Mureşan care şi-a demonstrat capacitatea de a conduce şi mai ales că este un om de încredere şi care şi-a arătat în mai multe rânduri loialitatea. După părerea mea este omul care trebuie să conducă destinele Organizaţiei Judeţene a PD-L Satu Mare”.
Aruncându-i-se mingea la fileu, Mureşan a declarat că deşi iniţial a respins această posibilitate ulterior s-a răzgândit şi că îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte a BPJ Satu Mare la alegerile ce vor avea loc cel mai probabil în perioada martie-aprilie.

Deputatul Andreea Paul l-a felicitat pe noul preşedinte al Organizaţiei Municipale afirmând că noua echipă are capacitatea de aconduce acest partid. În continuare a adus câteva critici la adresa USL declarând că „dacă îi privim pe cei de la USL vedem că ei sunt bulversaţi de propria adunătură politică pe când noi avem o direcţie sigură. Noi suntem profesionişti. Noi suntem şi am fost curajoşi”.

5 Comentarii la "Claudiu Ardelean este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare"

 1. BIGGY   19 ianuarie 2013 at 9:21 am

  imi vine sa vomit

  Răspunde
  • BabaAna   19 ianuarie 2013 at 5:49 pm

   SUCCES !

   Răspunde
 2. gigi   19 ianuarie 2013 at 9:27 pm

  au fost alesi spagarii sefi!de aici Dumnezeu cu mila

  Răspunde
 3. george   20 ianuarie 2013 at 11:07 pm

  vai de capul lor

  Răspunde
 4. ciprian   21 ianuarie 2013 at 6:04 pm

  Am vomitat deja….

  Răspunde

Scrie un comentariu