4 mașini implicate într-un accident lângă magazinul Billa (galerie foto)

acc8
acc1acce acc9 acc7 acc6 acc5 acc4 acc2

 

Patru mașini au fost implicate în această seară într-un accident care a avut loc în jurul orei 20:30 în apropierea magazinului Billa din Satu Mare. 

Robert T., de 26 de ani, din Satu Mare, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de Anamaria P., de 32 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-o altă maşină care venea din sensul opus, condusă regulamentar, de către Zoltan G., de 39 de ani, care în urma impactului a ajuns la spital cu leziuni uşoare. În schimb un tânăr de 25 de ani, pasager în acest autoturism a fost rănit grav. Tot din sens opus a venit o a patra maşină al cărei conducător auto nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de vehiculul din faţă, cel condus de bărbatul de 39 de ani a intrat în coliziune cu acesta.

7 Comentarii la "4 mașini implicate într-un accident lângă magazinul Billa (galerie foto)"

 1. detalii   18 ianuarie 2013 at 9:20 pm

  detalii?

  Răspunde
 2. alinA   19 ianuarie 2013 at 1:21 am

  la cati idioti sunt in orasul asta si cati soferi de duminica…,nu ma mir…ar trebui baietii de la circulatie sa faca putin ordine ca deja m-am saturat sa fac slalom zilnic printre ei

  Răspunde
 3. pixel   19 ianuarie 2013 at 8:21 am

  Trebuia sa pui "Breaking News", se pare ca esti primul care a publicat poze si ceva detalii, restul presei nu scrie nimic nici la aceasta ora. Nu stiu cum de ai reusit tu deobicei pui poza neutra la accidente. Erai in zona sau ai primit pe surse … pozele ?

  Răspunde
 4. gina   19 ianuarie 2013 at 9:19 am

  cerem prea mult …de la astia de la circulatie

  Răspunde
 5. BIGGY   19 ianuarie 2013 at 9:25 pm

  ce sa faca cu ei daca habar nu au sa conduca?nu stiu cum dracu si-au luat permisul cand nu is in stare sa mearga drept pe drum!

  Răspunde
 6. pop ioan   19 ianuarie 2013 at 10:20 pm

  macar avem de lucru la service

  Răspunde
 7. A.G.   21 ianuarie 2013 at 10:28 pm

  Eu mi`am luat permisul de 6 luni. Da am 18 ani. si ce? Respect regulile de circuatie si nu ma dau smechera. Cand vad tot felul de tampiti la volan ma intreb ce sume au platit sa`si obtina permisul. Uneori mi`e teama de cei din jur. Faptul ca am lipite lamaitele pe parbrize, asta nu le da dreptul sa ma claxoneze, sa arate degetul mijlociu si sa arate ca sunt nebuna. Au fost si ei incepatori odata. Ar trebui sa "aiba grija" de noii soferi. Mai bine s`ar lua permisul pentru prostie, atunci ar trece pe strada cate o masina o data la 5 minute.

  Răspunde

Scrie un comentariu