Un nou val de disponibilizări, în următoarele două luni, anunță vicepremierul Dragnea

liviu-dragnea

Un nou val de disponibilizări în sectorul bugetar ar putea să aibă loc în următoarele două luni, a anunțat, joi, vicepremierul Liviu Dragnea, la Antena 3.

”Ceea ce se întâmplă acum în sistemul public de funcționari din România nu este în regulă. Oricum, până la finalul lunii martie, premierul a decis să facă o analiză mult mai serioasă și, dacă este cazul, facem disponibilizări în sectorul bugetar”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, în ediția de joi a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Nici la ministerul pe care îl conduce Dragnea, oamenii nu vor scăpa de restructurări.

”Păi, și la ministerul meu (Ministerul Dezvoltării Regionale – n.r.), vreo 50 și ceva de posturi vor dispărea. Din 12 direcții generale, au rămas șase și cred că ministerul va funcționa mai bine”, a adăugat secretarul general al PSD.

3 Comentarii la "Un nou val de disponibilizări, în următoarele două luni, anunță vicepremierul Dragnea"

 1. dia   18 ianuarie 2013 at 9:51 am

  ei mai, mai

  Răspunde
 2. ala bala   19 ianuarie 2013 at 5:43 pm

  Tampiti. Ca altfel nu le pot spune.

  Răspunde
 3. julia   30 ianuarie 2013 at 6:29 pm

  dle dragnea,de ce nu faceti curatenie si in primarii,inclusiv,alexandria,unde sunt fff putini cu studii superioare,nu au studii pt administratie,sunt destui copii care au facut facultate in adm publica si nu au unde sa mearga,ei ce vor face?sa astepte pilosii sa se pensioneze?dv sunteti cel mai competent si cunoasteti f bine ce e in primaria alexandria,cum au fost multi si multe angajate,ar trebui sa va ganditi si la tineretul din alexandria,ei ar trebui promovati si ajutati,nu sa plece in alta parte,ar fi pacat,ei v-au fost aproape.

  Răspunde

Scrie un comentariu