Revelionul muzicanţilor, la a XXVII-a ediţie

Revelionul-muzicantilor1
Ediţia din acest an a Revelionului muzicanţilor a fost tema conferinţei de presă de astăzi, 17 ianuarie, organizată la Restaurantul „Piramida” de pe strada Botizului din Satu Mare. În acest an evenimentul a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie.

La întâlnirea cu jurnaliştii au participat organizatorii acestui eveniment şi anume: directorul Şcolii de Arte Satu Mare, Mircea Deac, realizatorul de emisiuni, Dacian Codreanu, directorul artistic al Centrului de Creaţie, Petrică Mureşan şi reprezentanta Fundaţiei „Acoperământul Maicii Domnului” din Satu Mare, Olimpia Silaghi.

Potrivit celor declarate de Mircea Deac „evenimentul din acest an se va numi Revelionul artiştilor şi va reuni DJ-i, muzicanţi, artişti şi pe toţi cei care în Noaptea de Revelion au muncit şi i-au distrat pe alţii. Evenimentul va avea loc pe 31 ianuarie, la Restaurantul „Piramida”, cu începere de la ora 20.00”.

De această dată, Revelionul artiştilor va avea şi o latură umanitară. „Vom strânge fonduri pentru Fundaţia „Acoperământul Maicii Domnului” şi sperăm să punem şi noi umărul la finalizarea proiectului cu privire la transformarea acelei centrale termice dezafectate din Micro 15, în Centru de zi pentru copii. Astfel că aşteptăm donaţii din partea participanţilor la Revelion”, a declarat Dacian Codreanu.

Contravaloarea unui bilet de intrare este de 100 lei şi pot fi cumărate începând de săptămâna viitoare de la Mircea Deac (nr. tel.: 0722733215) şi de la Dacian Codreanu (tel.: 0740429525).
„Prima ediţie a Revelionului muzicanţilor a avut loc în 1985 la Restaurantul „Aurora”. De-a lungul anilor nu s-au ţinut două ediţii. Prima în 1989, din cauza Revoluţiei şi cea de-a doua în 2001, din cauza unei formaţii care dorea să transforme evenimentul într-o petrecere de manelişti”, a declarat Deac, făcând un scurt istoric al ediţiilor precedente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.