Gheorghe Tilibaşa renunţă la funcţia de director al AJOFM Satu Mare

gheorghe-tilibasa
Directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Gheorghe Tilibaşa este pe punctul de a elibera funcţia pe care o deţine. Conform surselor noastre postul urmează să fie ocupat de liberalul Marcel Maruşca. 

Potrivit celor declarate de Tilibaşa „am cerut mutarea mea pe un alt post din cadrul instituţiei. În momentul de faţă nu pot să vă spun care este acel post. Cererea mea a fost aprobată în data de 15 ianuarie, astfel încât din 15 februarie postul de director va fi vacant. Nu pot să vă spun ce va fi după 15 februarie. E mult până atunci. S-ar putea să plec din instituţie. Eu am înţeles cum funcţionează democraţia şi mă supun regulilor”, ne-a declarat Tilibaşa.

Gheorghe Tilibaşa deţine funcţia de director executiv al AJOFM Satu Mare din 2009.

8 Comentarii la "Gheorghe Tilibaşa renunţă la funcţia de director al AJOFM Satu Mare"

 1. geo   17 ianuarie 2013 at 12:51 pm

  renunta????io asta nu cred…

  Răspunde
 2. Agi   17 ianuarie 2013 at 1:15 pm

  Normal ca nu renunta, spun si ei numai asa, ca fapt divers.

  Răspunde
 3. trefla   17 ianuarie 2013 at 1:17 pm

  lasa-ne,lasa-ne

  Răspunde
 4. agnessy   17 ianuarie 2013 at 1:27 pm

  mah Tilibasa ,da chiar tu ti-ai gasit sa te apuci sa vorbesti: ''Eu am înţeles cum funcţionează democraţia şi mă supun regulilor”…da' tu cum ai ajuns acolo ca director,ca sincer ma indoiesc ca ai fost asa capabil

  Răspunde
 5. Ei si?   17 ianuarie 2013 at 2:35 pm

  da,………da

  Răspunde
 6. tepes   17 ianuarie 2013 at 2:42 pm

  da marusca nu-i tiitoru femeii marusca, mare liberala si mare profesoaaaara(spun gurile rele). Banuim ca asta-i marele lui merit!

  Răspunde
 7. Marius   17 ianuarie 2013 at 6:08 pm

  A renuntat la post Tilibasa ? Cred ca a platit ziaristii sa scrie asa. Asta nu pleca nici impuscat , si acum mai spera , ar da oricat sa ramana I s-a spus pleci sau te dam noi afara caci oricum ai facut numai tampenii ! Tot spune ca a dat concurs , ar trebui sa -i fie rusine de asa concurs. Am mai fost si noi la astfel de concursuri si stim cum se dau.

  Răspunde
 8. ilinca   18 ianuarie 2013 at 2:37 pm

  intelegem ca marusca va consila someri dupa formule chimice ca alceva nu poate, sau? cine stie exista o cotofana tanara pensionara care il impulsioneaza? o sa avem locuri de munca multe in satmarul nostru cu asa grei oameni.

  Răspunde

Scrie un comentariu