Un sătmărean a dat mită 25.000 de euro pentru a-și angaja fiicele

euro
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Mădălina Iulia Ionescu, persoană fără calitate specială, în sarcina căreia s-au reținut infracțiunile de trafic de influență, în formă continuată și înșelăciune.  

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

”În perioada septembrie – decembrie 2009, inculpata Ionescu Iulia Mădălina a pretins de la un denunțător suma totală de 25.000 euro, din care a primit sumele de 20.000 euro și respectiv 7.000 lei, lăsându-l pe acesta să creadă că are influență asupra unor funcționari din cadrul Baroului București și Ministerul Afacerilor Externe (M.A.E.), respectiv TAROM, pe care poate să-i determine să le angajeze pe fiicele denunțătorului la aceste instituții.
De asemenea, în aceeași perioadă, inculpata Ionescu Iulia Mădălina a indus în eroare aceeași persoană susținând că poate să-i faciliteze vânzarea unor bunuri mobile și imobile din patrimoniul M.A.E. (autoturisme de lux, apartamente și case) la un preț de inventar, obținând pentru sine un folos material injust în valoare de 60.000 lei, despre care i-a spus că are nevoie pentru înmatricularea celor trei autoturisme. Denunțătorul a solicitat restituirea sumelor de 20.000 euro și respectiv 7.000 lei și s-a constituit parte civilă cu suma de 60.000 lei”.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Satu Mare.

3 Comentarii la "Un sătmărean a dat mită 25.000 de euro pentru a-și angaja fiicele"

 1. candia   17 ianuarie 2013 at 1:35 pm

  asta da stireeeee

  Răspunde
 2. Marga   5 mai 2016 at 11:27 am

  Incompetentilor…. tampiti. Prezentati o stire asa cum e in realitate.dati-va foc la ziar

  Răspunde
 3. Marga   5 mai 2016 at 11:45 am

  Sunteti penibili.nu loviti in victima!!!
  Aceasta madalina ionescu este un pericol public ….a inselat zeci de oameni…unii si au vandut case si au ipotecat terenuri .ea vinde iluzii sperante de imbogatire…aceasta femeie nu are scrupule…..vreti sa ajutati societatea in care traim??? Aratati o pe aceasta femeie care traieste doar din inselaciuni de sute de mii de euro din santaj din minciuni….care va fi eliberata curand si va face noi victime. Preveniti lumea din jur neamurile fratii fiii parintii sa se fereasca de Ionescu Iulia Madalina din Bucuresti clandestina in Satu Mare.

  Răspunde

Scrie un comentariu